Professoripooli.fi sivusto on uudistettu

Sivumme kertoivat ennen näistä asioista

Säätiöiden professoripooli on Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunnan 15 jäsensäätiön määräaikainen apurahapooli professoreiden tutkimusmahdollisuuksien lisäämiseksi. Poolin kautta professoreille myönnetään apurahoja 12 kuukautta kestävän tutkimusjakson rahoittamiseksi yhdessä yliopiston kanssa. Professorin tutkimusjakson aikana professorin työnantajana oleva yliopisto maksaa professorin bruttopalkasta 55 %. Apurahan määrä vastaavana aikana on kaikille professoreille 27 000 euroa riippumatta professorin todellisesta henkilökohtaisesta palkasta.

Professoripoolista apurahaa voi hakea suomalaisessa yliopistossa vakinaisesti työskentelevä professori, jonka yliopisto sitoutuu vapauttamaan hallinnosta ja opetuksesta vuoden (12kk) ajaksi. Apuraha myönnetään tutkimukseen ja tutkimusta edistäviin tarkoituksiin. Säätiöiden professoripoolin haku järjestetään kerran vuodessa. Poolin haku on avoin kaikilla tieteen aloilla.

Mistä uudistettu sivusto kertoo?

Hallitse talouttasi opettelemalla rahan säästämistä ja käyttöä. Opi budjetoinnin periaatteet, jotta voit suunnitella ja seurata tulojasi ja menoja tehokkaasti. Tutustu erilaisiin säästövälineisiin, kuten talletustileihin, rahastoihin ja osakkeisiin, ja aseta realistisia säästötavoitteita unelmiesi saavuttamiseksi. Omaksu vastuullinen kuluttaminen tehdäksesi tietoisia ostopäätöksiä, jotka hyödyttävät sekä sinua että ympäristöä. Lopuksi, opi hallitsemaan velkaa välttämällä velkaantumista ja maksamalla velat pois järkevästi. Aloita matkasi kohti taloudellista hyvinvointia sivustomme avulla!

Koetko tämän artikkelin hyödylliseksi? Jaa se!

Viimeisimmät artikkelit